1970 óta az épületgépészet élvonalában

Napkollektoros hőközpontok


A napkollektoros hőközpontok kialakításának legelterjedtebb módja, amikor egy fali kondenzációs kazánt, egy napkollektoros rendszer fogadására alkalmas indirekt tárolót, valamint az előre meghatározott számú napkollektorokat, és egy hidraulikus egységet telepítünk. A Fondital erre is biztosít lehetőséget, ugyanakkor az ügyfelek azon, mára már alapvetővé vált igényét is szem előtt tartja, miszerint a gépészeti rendszernek a lehető legkisebb helyet kell elfoglalnia. Ennek érdekében fejlesztette ki a Madeira Solar KRBS álló hőközpont, melynek elegáns burkolata a kazán mellett, 300 literes indirekt tárolót, akár három fűtőkör (egy magas és két motoros keverőszeleppel ellátott), és a szolár kör komplett hidraulikus egységét rejti magában.

Olyan készüléket keres, amely elegáns megjelenésű és a gépészeti rendszer szinte összes hidraulikus egységét magában foglalja a fűtőkörök szivattyúitól a szolár rendszer-elemekig bezárólag? A Madeira Solar KRBS 12 és 32 kW között kínál erre lehetőséget.

MADEIRA SOLAR KRBS
Teljesítmények: 12 – 24 – 28 – 32 kW
Találatok: 1 - 1 / 1
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva