1970 óta az épületgépészet élvonalában

Design radiátorok


A Fondital design szériái, a Mood és a Tribeca, mind méretben és színben széles választékot kínálnak a klasszikus kivitelű radiátorok piacán. A Fondital a világ egyik legnagyobb alumínium radiátor gyártója, s a hagyományos kivitelű radiátorai mellett, méltán büszke formatervezett radiátoraira is. A Fondital fűtőtestjei kiemelkedő hőleadási tulajdonsággal rendelkeznek, mely a magas színvonalon történő gyártás és a folyamatos innovációra való törekvés eredménye.

A dekorált Mood elegáns kivitele a régmúlt hangulatát idézi, míg a sima felületű Tribeca az egyszerűségével hódít. Az alap kivitelben kínált fehér szín mellett (RAL 9010) további színekben szerezhetőek be a radiátorok: a Mood esetén 17-féle, a Tribeca esetén pedig 18-féle szín közül választhatunk. A színek és felületi megjelenések varálhatósága lehetővé teszi az egyénre szabhatóságot. Természetesen minden változathoz választható hozzá illő design radiátorszelep. A design radiátorok korróziógátló, Aleternum bevonattal vannak ellátva, a termékekre 15 év garancia biztosított.

MOOD
Kötéstávolság: 235-2000 mm-ig
TRIBECA
Kötéstávolság: 235-2000 mm-ig
Találatok: 1 - 2 / 2
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva