1970 óta az épületgépészet élvonalában

Levegő-Víz hőszívattyúk


Ha környezettudatos, energiahatékony, gazdaságos fűtési megoldást szeretne, válassza a Fondital levegő-vizes hőszivattyúkat. A 4 és 16 kW közötti teljesítményváltozatok a társasházi lakásokban, családi házakban lakók számára egyaránt ideális megoldást kínálnak. Legyen szó monoblokkos (Procida AWM), split-rendszerű (Procida AWS), vagy beépített használati meleg-víz tárolóval ellátott típusról (Procida AWS XB), a Fondital hőszivattyúk garanciát jelentenek a magas műszaki tartalomra és minőségre.

A split készülékek egyfázisúak és 4-10 kW teljesítmény között érhetőek el, monoblokkos társaik pedig 6-16 kW között találhatóak meg típustól függően egy- illetve háromfázisos kivitelben. A fűtési rendszer kiszolgálása mellett a hűtésről is képesek gondoskodni, igény szerint pedig a használati meleg-víz termelés is megoldható velük – utóbbi két módon: vagy váltószeleppel leválasztott, külső tárolóval, vagy Procida AWS XB-val, amely 185 literes beépített tárolót foglal magában.

PROCIDA AWM
Teljesítmények: 6 – 8 – 10 – 12 – 14 – 16 kW
PROCIDA AWS X
Teljesítmények: 4 – 6 – 8 – 10 kW
PROCIDA AWS XB
Teljesítmények: 4 – 6 – 8 – 10 kW
Találatok: 1 - 3 / 3
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva