1970 óta az épületgépészet élvonalában

Hirek


FONDITAL TENERIFE – Az új kompakt és magas hatásfokú gázkazán

A FONDITAL Tenerife KC 24 kW rozsdamentes acél lemezes hőcserélővel rendelkező kombi gázkazánt a Kanári-szigetek legnagyobbikáról, Tenerife szigetéről nevezték el.

Költséghatékonyan Novasfer modulokkal

Megvalósítható kis helyen, esztétikusan a fűtőkörök kialakítása? Igen! És ezt rendkívül fontos tudni, hiszen e kérdés egyre többször kerül előtérbe.

Fondital készülék promóció - Gyűjtse a pontokat!

Gyűjtse a pontokat Fondital pontgyűjtő promóciónk keretében 2023. május 31-ig. Fondital hőszivattyúk, gázkazánok, konvektorok vásárlásával értékes ajándékokat szerezhet be.

Fondital Procida levegő-víz hőszivattyúk

Napjainkban az egyre jobban emelkedő gázárak és az esetleges hiány miatt, egyre többen választják a fűtésrendszer hőtermelőjének a hőszivattyúkat.

Megújult a Fondital.hu – Látogassa meg weboldalunkat

A fondital.hu weboldalunk módosításával törekvéseink legújabb állomása valósult meg. Céljaink között szerepelt a honlap letisztult, modern megjelenésnek kialakítása.

Fondital referenciák Magyarországon

A fondital.hu weboldal Referenciák menüpontja alatt eddig is számos olyan munkát mutattunk be, melyekre büszkék vagyunk. Az egyre sokasodó megvalósulásoknak köszönhetően...

Végre egy konvektor korunk igényeire szabva!

Alapvető fontosságú, hogy foglalkozzunk a gázkonvektor témával! Ennek oka, hogy Magyarországon körülbelül hárommillió, többségében elavult konvektor üzemel.

Fondital Itaca CH KR – Kulcs a nagy épületekhez, létesítményekhez

A Fondital újgenerációs, nagyteljesítményű kondenzációs kazáncsaládja, az Itaca CH KR immáron négy éve van jelen a nemzetközi, valamint a hazai piacon.

Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva