1970 óta az épületgépészet élvonalában

Elektromos radiátorok


Fűtésre van szüksége egy olyan helyiségben, ahol az ehhez szükséges csőhálózat nincs kiépítve? A Fondital erre is kínál megoldást, ráadásul mindjárt kétfélét: míg az E-Blitz Wi-Fi a tagosítható alumínium radiátorok tulajdonságait ötvözi az elektromos fűtőtestekével, addig az eCool ED a fürdőszobai törülközőszárító, valamint az elektromos fűtőtestek kombinációját kínálja. A Fondital elektromos radiátoraival – típustól függően – 300 és 1800 W hőigény fedezésére van lehetőség, s nem csak telepítésük, hanem vezérlésük is rendkívüli rugalmasságot biztosít.

Üzemeltetésük kézi és hetiprogram szerint egyaránt megoldható, s míg az eCool ED-nél lehetőség van arra, hogy távirányító segítségével állítsuk be a paramétereket, addig az eBlitz Wi-Fi üzemeltetése okostelefon segítségével is megoldható. A Google Play és Apple áruhazákból egyaránt ingyenesen elérhető applikáció mellett az eBlitz Wi-Fi kompatibilis az Alexa-rendszerrel is. Maximális hatékonyság és komfort – ezt kínálják a Fondital elektromos radiátorok.

eBLITZ Wi-Fi
Teljesítmény: 750-1800 W-ig
eBLITZ CORE
Teljesítmény: 1000-2000 W-ig
eCOOL ED
Teljesítmény: 300-1000 W-ig
Találatok: 1 - 3 / 3
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva