1970 óta az épületgépészet élvonalában

Novasfer S.r.l. fűtőköri modulok


Egyre több otthonban építenek ki olyan fűtési rendszert, ahol több fűtőkörre van igény, mert szintenként szeretnénk vezérelni a fűtési rendszerünket, vagy radiátoros- és padlófűtési köröket alakítanak ki. A csövezéseknek, illetve a különféle szerelvényeknek nagy helyigénye van, ráadásul nem feltétlenül esztétikusak, s ez nem célravezető, hiszen az ügyfelek elvárása egyre inkább az, hogy minnél kisseb helyen minnél esztétikusabb gépészeti helyiség alakuljon ki. A csöveket, valamint az osztó-gyűjtőket ma már előszeretettel rejtik a falba, az egyéb rendszerelemek pedig kiválthatóak a Novasfer S.r.l. által gyártott fűtőköri modulokkal.

A több évtizedes múlttal rendelkező Novasfer S.r.l. szakemberei azzal a céllal alkották meg fűtőköri moduljaikat, hogy egyesítsék a funkcionalitást és az esztétikát, elősegítve ezzel a társasházi lakácsok, családi házak rendszerkiépítését. A NovaCond, NovaHeat és NovaZone fűtőköri modulok lehetőséget adnak a gyors és helytakarékos rendszerkialakításra. Legyen szó direkt-, kézi- vagy motoros keverőszelepes körökről, ezen egységekkel – típustól függően – 6 fűtőkörig bármilyen kombináció megvalósítható.

NOVASFER NOVACOND
Antea – Formentera – Itaca kazánokhoz
NOVASFER NOVAHEAT
Antea – Formentera – Itaca kazánokhoz
NOVASFER NOVAZONE
Antea – Formentera – Itaca kazánokhoz
Találatok: 1 - 3 / 3
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva