1970 óta az épületgépészet élvonalában

Tárolók hőszívattyúkhoz


A hőszivattyús rendszerek elengedhetetlen tartozékai a tárolók – legyen szó monoblokkos vagy akár split készülékkel történő fűtési hálózat-kialakításról. A Fondital puffer tárolóról (WHPF PU) és használati melegvíz-tárolóról (WHDHP SS) éppúgy gondoskodik, mint a kettő kombinációjának tekinthető tárolóból (WHDHP SSH), melyek révén minden, a gyakorlatban előforduló családi házas rendszer kialakítása megvalósítható.

A Fondital hőszivattyúkhoz tervezett tárolóinak előnye a vastag szigetelés, az esztétikus megjelenés (melyet a könnyen tisztítható, fehér színű, műbőr külső burkolat biztosít), valamint a fűtőbetét csatlakoztatásának lehetősége. A WHDHP SS és WHDHP SSH változatok esetében pedig az biztosít még rugalmasságot a rendszerkialakítás terén, hogy a tisztítónyílás helyére napkollektor-rendszerhez illeszthető csőspirál szerelhető, így a használati meleg-víz készítés nemcsak a hőszivattyúval, hanem szolár-rendszerrel is megvalósítható, ami még nagyobb energiahatékonyságot eredményez.

WHPF PU
Változatok: 25 – 50 – 100 – 200 – 300 – 500 l
WHDHP SS
Változatok: 200 – 300 – 500 l
WHDHP SSH
Változatok: 300 – 500 l
Találatok: 1 - 3 / 3
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva