1970 óta az épületgépészet élvonalában

Design konvektorok


Megtakarítás, gyors felfűtés, egyenletes hőeloszlás – ezek a Fondital Gazelle EVO gázkonvektor legjellemzőbb tulajdonságai. A Fondital mérnökei az elmúlt 40 évben mindent megtettek azért, hogy készülékeik a legtakarékosabbak legyenek, a megtermelt hőt a helyiségben tartsák, ne az utcát fűtsék. Ennek eredményeként a Fondital gázkonvektor a mai igényeknek megfelelő berendezés, használatával hatékonyabbá válik a konvektoros fűtésünk, mint amit az elmúlt évtizedek során tapasztalhattunk.

A Fondital Gazelle EVO gázkonvektor legfontosabb előnyeinek egyike, hogy nincs őrlángja, hanem elektronikus gyújtással rendelkezik – hasonlóan a modern gázkazánokhoz –, s ezáltal teljes egészében megszűnik az őrláng okozta gázfogyasztás. A másik pozitívum, hogy beépített ventilátorral rendelkezik, ami az égőtér üzemi hőmérsékletének elérését követően bekapcsol, s mindaddig üzemel, amíg fűtési igény van. Ez a készülék tehát alapjaiban más, mint a többi, s ezért akár 30-40 %-os is spórolhat vele!

GAZELLE EVO
Teljesítmények: 2,7 – 4,5 – 5,9 kW
Találatok: 1 - 1 / 1
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva