1970 óta az épületgépészet élvonalában

A vállalatról


Fondital gyár

FONDITAL – 1970 óta az épületgépészet élvonalában

A FONDITAL világelső a présöntött radiátorgyártók között és nemzetközileg elismert vállalat a fűtési rendszerek világában. Ezen eredmény köszönhető annak, hogy a gyártói fókusz a kutatás területén a fenntartható innovációra, az állandó fejlesztésre, a kollégák képzésére, valamint a barátságos munkahelyi légkör megteremtésére irányul.

A FONDITAL a fűtési rendszerek komplett palettáját kínálja: öntött és a préselt alumínium radiátorokat, energiahatékony gázkonvektorokat, elektromos alumínium radiátorokat, fali- és álló gázkazánokat, hőszivattyúkat és napkollektorokat. Minden termék alapos és mindenre kiterjedő tesztelésen, illetve gyártás közbeni és utáni minőség-ellenőrzésen esik át, ami garantálja a termékek kiváló minőségét.

  • Vestone BS, Olaszország

    Vestone BS, Olaszország

  • Carpeneda BS, Olaszország

    Carpeneda BS, Olaszország

  • Vestone BS, Olaszország

    Vestone BS, Olaszország

Vestone BS, Olaszország
Carpeneda BS, Olaszország
Vestone BS, Olaszország

A SILMAR csoport tagjaként a FONDITAL az elmúlt több, mint 50 évben a fűtési piac meghatározó szereplőjévé vált, régi és új partnerei világszerte büszkén képviselik a Fondital márkát. A fűtéstechnika világába szerzett tapasztalatai révén, a termékfejlesztéseknek köszönhetően, az innovatív megoldások alkalmazásával berendezései megbízhatóak és energiahatékonyak. Folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével kíván megfelelni a változó felhasználói igényeknek.

A FONDITAL termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a VIVACO Kereskedelmi és Épületgépészeti Kft.

"Megfelelni a felhasználói igényeknek. Az igény lehet egyszerű, vagy bonyolult, sok időt igénylő, jöhet vállalkozástól, intézménytől, vagy magánszemélytől, nincs különbség. A cél, hogy felhasználó elégedett legyen, biztonságban és kényelemben érezze magát, mert mi csak és kizárólag ebben az esetben mondhatjuk, hogy jó munkát végeztünk."

A VIVACO Kft. 1998-ban alapult többrétegű csőrendszer és szerelvények magyarországi forgalmazására. Kínálatunk az évek során jelentősen kibővült, víz-fűtési csőrendszerek mellett, csatorna, esővíz rendszerek, fűtéstechnikai készülékek és légtechnikai berendezéseinkkel az épületgépészeti projekteket széleskörűen vagyunk képesek ellátni. Partnereink szakkereskedő cégek, akik számára minőségi épületgépészeti termékeket és szolgáltatást biztosítunk. A célunk a mai napig változatlan: a piac egyik meghatározó csőrendszer és épületgépészeti berendezések kereskedőjeként hosszútávra szóló partneri kapcsolatokban dolgozni.

Kereskedő partnereinkkel együttműködve a víz-, gáz- és fűtésszerelő szakembereket ellátjuk a munkájukhoz szükséges információkkal, számukra rendszeres továbbképzéseket szervezünk telephelyünkön, valamint a külföldi gyártó cégeknél. Az épületgépészeti tervezők munkájához tervező szoftver hozzáférést és tervezői támogatást tudunk nyújtani. Rendszeres veszünk részt szakmai konferenciákon, ahol előadásainkkal és kiállításokon való részvételünkkel kívánjuk az épületgépészeti szakmai szereplőit folyamatosan tájékoztatni, a szektorunkat érintő változásokról, valamint gyártói termékfejlesztéseinkről, újdonságainkról.

Vivaco Épületgépészet, iroda és raktár
Oktatóterem
Bemutatóterem

Munkánk és hitvallásunk fontos része a szakképző iskolák, a jövő épületgépészeinek támogatása elméleti és gyakorlati oktatással, szemléltető és szereléshez szükséges anyagokkal, szakmai versenyek szervezésével. Cégünk saját telephellyel rendelkezik Budapesten a XVII. kerületben, ahol jelentős raktárkészlettel, bemutató és oktatóteremmel, környezetbarát fűtési-hűtési működő megoldásokkal, valamint kiváló VIVACO csapattal várjuk partnereinket és az érdeklődőket.

Megbízható termék és szolgáltatás, hosszú távra tervezve

Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva