1970 óta az épületgépészet élvonalában

Fondital készülék promóció - Gyűjtse a pontokat!

Fondital készülék promóció - Gyűjtse a pontokat!


Fondital pontgyűjtő promóciónkat kereskedők, kivitelezők részére indítottuk el. Pontgyűjtési akciónk keretében a Fondital hőszivattyúk, gázkazánok, konvektorok vásárlásával pontokat szerezhet, melyeket értékes ajándékokra válthat be. A készülékek után járó pontokat 2023.02.01-05.31 között gyűjtheti, vagy akár azonnali ajándékokra is beválthatja. 

A promócióban résztvevő termékek: 
  • FONDITAL konvektorok: GAZELLE EVO
  • FONDITAL hőszivattyúk: PROCIDA
  • FONDITAL gázkazánok: ANTEA, FORMENTERA, ITACA és ITACA CH                    
 
 
A Fondital készülékek után járó pontok alapján válassza ki az Önnek tetsző minőségi munkaruhákat és/vagy Hikoki szerszámgépeket,  munkavédelmi kiegészítőket. A kazánok, konvektorok és hőszivattyúk után kapható pontértékekről, valamint az ajándékok képes listájáról az alábbi gombra kattintva vagy a kereskedőpartnereinknél kihelyezett plakátokról tájékozódhat.
 
                          Pontértékek - Ajándékok                                                                     Fondital Promóció Plakát           
 
A SILMAR csoport tagjaként a FONDITAL az elmúlt több, mint 50 évben a fűtési piac meghatározó szereplőjévé vált, régi és új partnerei világszerte büszkén képviselik a Fondital márkát. A fűtéstechnika világába szerzett tapasztalatai révén, a termékfejlesztéseknek köszönhetően, az innovatív megoldások alkalmazásával berendezései megbízhatóak és energiahatékonyak. Folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével kíván megfelelni a változatos felhasználói igényeknek.

 

Termékeinkkel, promóciónkkal kapcsolatos kérdései esetén, kérjük forduljon területileg illetékes kollégáink egyikéhez. 

           Kapcsolat             

 

 

Oldal megosztása:

  • Főoldal
  • Hírek
  • Fondital készülék promóció - Gyűjtse a pontokat!
Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva