1970 óta az épületgépészet élvonalában

Fondital referenciák Magyarországon

Fondital referenciák Magyarországon


A fondital.hu weboldal Referenciák menüpontja alatt eddig is számos olyan munkát mutattunk be, melyekre büszkék vagyunk. Az egyre sokasodó megvalósulásoknak köszönhetően azonban egy újabb Referencia katalógust állítottunk össze a közelmúltban lezajlódott kivitelezésekből. Referenciamunkáink országszerte megtalálhatóak, és Fondital berendezéseink egyre tekintélyesebb épületek víz-fűtés rendszerének ellátásáról gondoskodnak.

 

itaca ch kr 01A 2022-es változatban a kondenzációs kazánok és napkollektorok mellett az alumínium radiátoroknak, valamint a konvektoroknak is önálló fejezetet szenteltünk, kiadványunk bevezetőjében pedig a Fondital gyárat mutatjuk be, mely immáron 50 éve működik az épületgépészet élvonalában.

Legyen szó társasházi- vagy lakótelepi lakásról, lakóépületről, ipari létesítményről, illetve olyan közületekről, mint például az orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák és iskolák, a Fondital minőségi gyártmányai a megbízhatóságot jelképezik.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon egyre többen választják a Fondital kondenzációs gázkazánokat, présöntött és design alumínium radiátorokat, energiatakarékos gázkonvektorokat, valamint napkollektorokat. Épületgépészeti berendezéseink sikere nemcsak energiahatékonyan üzemeltethető kiviteleknek, hanem a széles termékválasztéknak, valamint a felhasználóbarát üzemnek is köszönhető. Referenciák Magyarországon katalógusunk online éppúgy elérhető, mint nyomtatott prospektus formájában. Utóbbi igényléséhez kérjük, lépjen kapcsolatba kollégáink egyikével.

 

       Katalógus letöltés                                          Katalógusigénylés       

 

NÉHÁNY KIEMELT REFERENCIÁNK:

   

hir referencia katalogus 2022 03

   

hir referencia katalogus 2022 04

   

hir referencia katalogus 2022 05

 

KANDÓ KÁLMÁN KÖZLEKEDÉSI SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM – ZÁHONY

 

VENERIS TÁRSASHÁZ – ZALAEGERSZEG

 

EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA – BUDAPEST, V. KERÜLET

 

Oldal megosztása:

Cím:  1172 Budapest, Rétifarkas utca 7.
Telefon:  +36 1 254 0160
E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Copyright © 2022. Minden jog fenntartva