IV. Gáztechnikai Szakmai Nap - Fondital előadás és kiállítás

A MÉGSZ szerevezésében negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Gáztechnikai Szakmai Nap, mely a hazai gázszakma legfontosabb fejlődési irányairól és jogszabályváltozásairól szól. A szakmai napon - Fondital előadással és kiállítóként - mi is jelen leszünk! Jöjjön el, hallagassa meg a szakma legjobbjait!

Időpont:    2022. március 1., kedd, 9.00-16.00 óráig
Helyszín:  Budapest, Lurdy Ház, 1. emeleti konferenciaterület, 4. terem

A programon kétféle módon vehet részt:

  • A rendezvényen a személyes részvétel lehetséges, de csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők élhetnek ezzel a lehetőséggel. A friss kormánybejelentés szerint a védettségi igazolvány május 1-ig érvényes marad két oltással is. Ha szeretne eljönni, ne várjon a jelentkezéssel, regisztráljon mielőbb a személyes részvételre!
  • A rendezvény a MÉGSZ YouTube csatornáján élőben és ingyenesen online is követhető lesz azoknak, akik előzetesen regisztrálnak az online részvételre.

A rendezvény szervezője: Magyar Épületgépészek Szövetsége

Többek között erről is szó lesz: Hogyan vizsgázik a gyakorlatban a Fondital új, nagyteljesítményű gázkazánja a Fondital Itaca CH KR!

Fondital újgenerációs, nagyteljesítményű kondenzációs kazáncsaládja, az Itaca CH KR már négy éve jelen van a nemzetközi, és a hazai piacon.  Ezidő alatt számos épülettípus - iskola, óvoda, idős otthon, könyvtár, szálloda, irodaház, sportcentrum, raktárcsarnok - és rendszertípus esetén bizonyított már.

Kis helyigény, kimagaslóan nagy teljesítmény!
A kivitelezők, tervezők, illetve a beruházók esztétikus megjelenése, magas műszaki tartalma, s nem utolsó sorban a mögötte meghúzódó műszaki támogatás okán döntenek mellette.

Masszív, üzembiztos készülék! 
A kazán szíve egy megbízható fűtési hőcserélő, melynek anyaga rozsdamentes acél. Réz hidraulikus oldal, víznyomás- és vízáramlásérzékelő rendszerrel.


fondital_itaca_megsz_hirlevel_220114.jpg


Tekintse meg videónkat! A pillanatképek egy korábban szervezett Mégsz szakmai rendezvényen készültek!

Jönnön el személyesen, hogy a gyártók kiállításán is részt vehessen, kollégáinkkal szakmai eszmecserét folytathasson vagy tekintse meg a Youtube-on élőben az előadásokat. Regisztráció itt!

Fondital termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon kollégáinkhoz elérhetőségeink egyikén vagy írjon nekünk a vivaco(kukac)vivaco.hu e-mail címre.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ