hir_rendszerkialakitasi_03.jpg

Rendszerkialakítási megoldások - Második kiadásA Fondital a '70-es évektől kezdve a fűtési piac meghatározó szereplője, s immáron közel tíz éve bizonyítanak a magyarországi piacon, legyen szó lakótelepi lakások régi radiátorainak cseréjéről, családi- és társasházi lakások fűtési-rendszerének kialakításától vagy iskolák, irodák, közületek kazánházainak rekonstrukciójáról. Az ágazatban betöltött jelentős szerepe ellenére a Fondital nem állt meg a fejlesztésekkel: folyamatos innovációval és új termékek fejlesztésével igyekszik megfelelni a változó felhasználói igényeknek.

Innovációjának eredményeként az elmúlt évek folyamán új készülékek, műszaki megoldások jelentek meg kínálatában, ezért elengedhetetlen volt a 2014-ben készült Rendszerkialakítási megoldások második kiadásának elkészítése. Segédletünket igyekeztünk logikusan felépíteni, a különböző kapcsolási vázlatokhoz pedig rövid ismertetők is tartoznak.

 

A Rendszerkialakítási megoldások ide kattintva nyitható meg:
hir_rendszerkialakitasi_megoldasok_cimsor_2.jpg
Segédletünket igyekeztünk logikusan felépíteni, a különböző kapcsolási vázlatokhoz rövid ismertetőket is írtunk.

A Rendszerkialakítási megoldások tartalma címszavakban:
- gázkazánok hidraulikus vázlatai, szivattyúk jelleggörbéi
- égéstermék-elvezetési lehetőségek
- gázfogyasztási adatok
- 8-féle kialakítási lehetőség indirekt tárolóval történő használati meleg-víz előállításra
- 23-féle fűtőköri kialakítás lehetősége 12-900 kW-ig
- 5-féle rendszerkialakítás napkollektorokkal
- Gazelle Evo gázkonvektorok alkalmazási lehetőségei
- Novasfer modulok nyújtotta lehetőségek 6 fűtőkörig
- hasznos gyakorlati információk (pl.: nyomásveszteség diagramm, tágulási tartályok méretezése, hasznos rendszerszerelvények, kondenzációs kazánok esetén javasolt vízminőség)
hir_rendszerkialakitasi_01.png
A tervezéshez segítséget kívánunk nyújtani abban is, hogy a példákban szereplő megoldások milyen - a Fondital kínálatában megtalálható - rendszerelemekkel alakíthatók ki, ezért megadjuk az alkalmazandó kiegészítők mennyiségét és cikkszámát is. Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy az itt feltüntetett rajzok elvi kapcsolási sémák, így azok nem egyenértékűek a részletesen kidolgozott tervdokumentációk tartalmával.
Reméljük, megújult kiadványunkkal segítjük munkáját, s egyúttal termékpalettánkat is könnyebben megismeri.


Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ