Nézd meg kisvideóinkat, ismerd meg a Valsir és a Fondital előnyeitAz alábbi három rövid videóval szeretnénk ízelítőt adni a Valsir többrétegű csőrendszer padlófűtésre történő alkalmazásából, valamint a Fondital kondenzációs gázkazánok és a Fondital Gazelle EVO konvektorok használatával járó előnyökből.

VALSIR PADLÓFŰTÉS


A Valsir padlófűtés ott fűt, ahol arra igazán szükség van: a lábunkat melegen tartja, felfelé haladva pedig egyre kevésbé érzékelhető. Ennek eredményeként a felsőtestünk nincs kitéve a hőterhelésnek, nem utolsó sorban pedig jelentősen csökkentjük a mennyezeten keresztül távozó hőveszteséget.

A Valsir csőrendszer a padlófűtés mellett hűtéshez, radiátoros fűtéshez, valamint vízhálózat kiépítéséhez egyaránt alkalmazható.
FONDITAL KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁNOK


A Fondital kondenzációs kazánok széles modulációs tartományának köszönhetően (például egy 24 kW-os kazán 2,7 kW-ra képes leszabályozni) minden időjárási feltétel mellett képesek optimális üzemet garantálni, s így hozzájárulnak a gázfogyasztás csökkenéséhez.

És természetesen magas melegvíz-komfortot is képesek biztosítani: legyen szó kombi, vagy tárolóra kötött fűtő kondenzációs gázkazánról, biztos lehet benne, hogy melegvíz terén sem szenved hiányt.
FONDITAL GAZELLE EVO GÁZKONVEKTOR


Valóban spórolhatunk egy gázkonvektorral? Igen, mert a Fondital Gazelle EVO mást kínál, mint amit eddig a konvektor szó alatt értettünk. Nincs őrláng, nem fűtjük vele az utcát, beépített levegőoldali ventilátora pedig kettős funkcióval bír: télen az égőtért hőjét tartja bent, nyáron pedig a helyiség levegőjét mozgatja. Ráadásul akár lakásunk összes konvektorát üzemeltethetjük egy termosztátról vagy okostelefonunkról.

A Fondital Gazelle EVO konvektor tehát alapjaiban más, mint amit eddig ismertünk, s ezért akár 30-40 %-ot is spórolhat vele!
Ráadásul, ha e világszerte elismert gyártók termékeit az Otthonfelújítási támogatás keretén belül alkalmazzuk a fűtésrendszer korszerűsítése során, nemcsak magas színvonalat és műszaki tartalmat kapunk, hanem a költségek is csökkennek, hiszen a beruházás akár 50 %-os állami támogatással is megvalósítható.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ